Echipa Unimog Service S.R.L. are experienta cu toate marcile de camioane si semi/remorci, inclusiv reparatii ansamble si subansamble camioane (motoare, cutii de viteze, etc.)

Unimog Service S.R.L. are ca domeniu de activitate execuţia lucrărilor de reparaţii şi întreţinere, service I.T.P. şi verificari tahografe pentru autovehiculele clasele II si III, incluzând: UNIMOGCamioane, Autospeciale, Autoturisme.

Societatea îşi clădeşte bazele pe experienţa de peste 20 ani în domeniu a echipei de specialişti, concentrându-se pe oferirea de servicii de primă clasă companiilor cu activitate în sectorul construcţiilor şi intreţinere a drumurilor.

 

ACTROS IMG_0345b SCANIA MAN

 

Compania vă pune la dispoziție:

  • Atelier de reparaţii şi întreţinere cu o suprafata de 424 m2 autorizat de Registrul Auto Roman pentru toate clasele de autovehicule;
  • Atelier service I.T.P. autorizat de Registrul Auto Roman pentru clasele II si III, utilata cu echipamente noi, de ultima generaţie;
  • Atelier de verificare tahografe autorizat de Registrul Auto Roman.

Unimog Service S.R.L.  are în dotare echipamente și scule specializate în conformitate cu standardele producatorilor și este în permanență la curent cu ultimele tehnologicii din domeniu.

Unul din avantajele oferite de către compania noastra este punerea la dispoziție a serviciilor de diagnoză gratuit pentru toți clienții.  Constatarea este executată de către membrii echipei noastre, instruiți prin participarea la cursuri de diagnoză specializată oferite de producatori.